Un tânăr riscă să ajungă în închisoare după ce furat un cablu de tren

de | 8.11.2016 16:24 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile la care se expun şi îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic prin nerespectarea regulilor de circulaţie.
Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 113 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 27,710 de lei.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş l-au identificat, luni, pe N.G.  în vârstă de 21 de ani, din oraşul Ştefăneşti, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt. Din cercetări, oamenii legii au stabilit că la data de 21 septembrie, anul curent, tânărul ar fi sustras un cablu de tren de la un podeţ situat intre staţiile CFR Goleşti şi Călineşti. Prejudiciul creat este în valoare de 4350 de lei. Bărbatul a fost reţinut  pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore.

Permise suspendate și certificate de înmatriculare retrase

În ultimele 24 de ore, polițiștii de la Rutieră au reţinut, în vederea suspendării dreptului de circulaţie 8 permise de conducere şi au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii  din cadrul Secţiei de poliţie Rurală Albeştii de Argeş au depistat  un bărbat în vârstă de 46 de ani, din comuna Corbeni, în timp ce conducea un vehicul neînmatriculat pe drumul comunal DC 299 Corbeni, fără a  poseda permis de conducere şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Bărbatul, a fost condus la Spitalul Municipal Curtea de Argeş unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.
 
În ziua de 07 noiembrie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Lunca Corbului l-au depistat un șofer de 62 de ani, din comuna Săpata, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Săpata, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Bărbatul a fost condus la Spitalul Costeşti, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal.
       
Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ştefăneşti au prins un șofer de 61 de ani, din oraşul Ştefăneşti, în timp ce conducea pe o stradă din oraşul Ştefăneşti un autoturism neînmatriculat/neînregistrat.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 C.P.  Foto max-media.ro
Izabela Moiceanu

Distribuie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii