Un tânăr piteștean are nevoie urgent de sânge

de | 15.01.2020 11:45 | Actualitate

Un piteștean are nevoie de ajutor. Andrei Nedelea, absolvent al Colegiului Zinca Golescu, este internat la secția Urologie ATI II la Spitalul Clinic de Urgență Fundeni. Tânărul, în vârstă de 25 de ani, a făcut recent un transplant de rinichi și are nevoie de sânge. Se poate dona la centrele de recoltare din țară sau la Centrul de Transfuzie Sanguină București.

Este colegul nostru, ANDREI NEDELEA. Un actor tânăr, talentat, cu un suflet special. Un tânăr la început de viață. Are nevoie de ajutor! Un OM are nevoie de ajutorul altor OAMENI.
Nu stați pe gânduri. Nu este o glumă sau un anunț fals. Este o situație în care orice ajutor contează!
Se poate dona din orice oraș, la orice centru de transfuzii. Important este să se specifice: masă trombocitară, pentru Andrei Nedelea, secția urologie ATI II, Spital Fundeni!, a scris, pe Facebook, Gabriel Gheorghe, actor la Teatrul Al. Davila Pitești.

Andrei Nedelea a studiat actorie și muzică la Departamentul de Arte din cadrul Universității din Craiova. El este basist la trupa Blue 420.

Sursă foto: Fcebook Andrei Nedelea

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Acest articol este despre: actor,Andrei Nedelea,Fundeni,pitesti,sange

Ultimele articole