Web Analytics

Un tânăr lereștean, senzația de la Juventus Torino! A câștigat titlul de campion provincial Under 15 

de | 19.06.2022 14:49 | Actualitate, Sport

Davide Bledea este lereșteanul care, la 15 ani, e pregătit să scrie istorie la Juventus Torino, echipa la care e legitimat încă din 2015. Luna aceasta, Davide a câștigat titlul de campion provincial Under 15 după un sezon de excepție în care echipa sa a bifat victorii pe linie în cele 20 de runde din campionat și faza finală (golaveraj 204-6). 

Talentul său a fost remarcat și de italieni: “Assist-ul de la golul al doilea al bianconerilor a fost ceva magic și a făcut să merite călătoria la meci și prețul biletului. O pictură demnă de cele mai bune muzee, un cross spectaculos, demn de Messi”, scrie presa italiană despre Davide Bledea, potrivit sport.ro.


Davide s-a născut în Torino, însă rădăcinile le are în Argeș, la Lerești. Joacă fotbal de la trei ani jumătate, iar părinții l-au trimis la fotbal după ce a spart cu mingea un candelabru din casă.

Lereștiul și Argeșul se remarcă din nou și iese în față cu Davide, care va scrie istorie, curând, la Torino. 

De remarcat că, tot din Lerești este și Miguel Gane, cel mai citit poet contemporan din Spania despre care Jurnalul de Argeș a scris în mai multe rânduri. 

Citește și: Fenomenul Miguel Gane sau drumul spre celebritate / Cum a ajuns fiul unor imigranţi din Lereşti cel mai citit poet contemporan din Spania

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *