Web Analytics

Un tânăr din Piteşti şi-a omorât iubita după ce i-a avertizat rudele că o va înjunghia

de | 12.12.2016 13:44 | Actualitate

 

Victima, Cristina Marin (30 ani), este din Scornicești. Ieri-seară, iubitul său, Bogdan Ionuţ Frâncu, din Piteşti,  s-a dus la ea.  Întâlnirea a avut loc în mașina bărbatului, care după mai multe discuții, a înjunghiat-o și a lăsat-o abandonată într-o baltă de sânge. Ulterior, a fugit. Nu înainte însă de a anunța familia fetei.
O rudă a sunat la 112 şi a povestit totul. Polițiștii au găsit trupul tinerei într-o parcare.
La scurt timp, a fost prins și agresorul, care ajunsese deja în Argeş. Tânărul şi-a recunoscut fapta şi a fost reţinut pentru a fi dus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

„Era o fată cuminte, elegantă, frumoasă. A avut o viață grea, pentru că a crescut fără tată, împreună cu celelalte două surori. Nu ne vine să credem că s-a întâmplat așa ceva și cum a fost posibil să se ajungă până la o așa situație, să-i bage cuţitul în inimă, s-o lase abandonată în parcare şi să fugă. E cea mai înfiorătoare crimă. Am înţeles că i-a trimis sorei fetei o fotografie cu cuţitul la gâtul tinerei, făcută dinainte s-o omoare“, a declarat  Ion Prioteasa, primarul oraşului Scorniceşti.

Izabela Moiceanu
 Sursă foto ActualMM.ro

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii