Web Analytics

Un tânăr a produs un accident rutier și a fugit. Nu avea permis de conducere

de | 18.11.2022 14:25 | Actualitate, Home

În noaptea de 17 spre 18 noiembrie a.c., în jurul orei 02:00, s-a produs un accident rutier în comuna argeșeană Valea Mare Pravăț. O mașină s-a răsturnat în afara drumului. Polițiștii au fost sesizați prin Serviciul 112, dar la fața locului nu mai era nimeni.

Citește și Exclusiv. După ce DIICOT a trimis-o în judecată pe fosta contabilă Amalia Dumitraşcu, directoarea economică de la Spitalul Judeţean ne-a povestit cum a descoperit delapidarea de 3,9 milioane lei

„În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat și depistat conducătorul autoturismului, respectiv un tânăr de 20 de ani, din Stoenești, stabilindu-se că în autoturism se mai aflau și alți doi ocupanți, respectiv un tânăr de 18 ani și un minor de 17 ani, ambii din aceeași localitate cu cel care se afla la volan”, transmite IPJ Argeș.
Polițiștii au mai aflat că tânărul de 20 de ani nu deține permis de conducere. „Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, se mai arată în comunicat. În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 alin.1 din Codul Penal, iar cercetările continuă.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole