Web Analytics
scris miercuri, 08.05.2024

Un student la Medicină s-a aruncat de la etajul 3 al spitalului unde fusese operat

Moarte misterioasă la spitalul clinic de Urgență din Iași. Un student la Medicină s-a aruncat de la etajul 3 al unității medicale, după ce a fost operat. Deocamdată nu se știe dacă este vorba despre un gest deliberat sau un accident.

Un student la Medicină s-a aruncat de la etajul 3 al spitalului unde fusese operat

Citește și: DNA l-a trimis în judecată pe ÎPS Teodosie

Tragedia s-a întâmplat după ce tânărul de 20 de ani a suferit o operație la colon și i s-a pus o pungă colectoare.  Tânărul era student în anul 2 la medicină dentară.  Acesta nu a lăsat niciun bilet de adio, iar apropiații nu își explică moartea subită. Tatăl studentului nu a oferit mai multe detalii, s-a limitat doar să confirme moartea acestuia.

Ce spun polițiștii

La data de 18 aprilie a.c., polițiștii au fost sesizați, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un tânăr, pacient internat la un spital din municipiul Iași, s-a aruncat în gol de la etajul 3 al clădirii. Polițiștii deplasați la fata locului au constat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un tânăr de 20 de ani. A fost emisă ordonanța de efectuare a necropsiei medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

A ales moartea la 20 de ani

„A fost diagnosticat cu megacolon, a făcut o operație din ce știu. Din ce am mai auzit, s-a sinucis după ce i s-a pus colostomă, o pungă colectoare. Nu se știe nimic exact”, a declarat un student la Medicină Dentară pentru BZI.

„Incidentul a avut loc în urmă cu două săptămâni. Este vorba de un student în vârstă de 20 de ani, care a fost internat la Clinica de Chirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență «Sf. Spiridon». Avea o afecțiune gravă, dar nu era vorba de neoplasm. Nu putem spune că a fost vorba de act suicidal, deoarece el nu lăsat niciun bilet de adio. Colegii au intervenit, dar în ciuda tuturor eforturilor, pacientul a încetat din viață”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon”.

Citește și: Fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, audiat la Parchetul General în Dosarul Mineriadei

Distribuie!

1 Comentariu

  1. 🙏 Indiferent dacă a fost un gest deliberat sau un cumplit accident, pierderea unei vieți atât de tinere este o tragedie incomensurabilă. Gândurile mele sunt alături de familia și prietenii acestui tânăr care traversează un asemenea doliu cumplit.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *