Web Analytics
scris luni, 02.01.2023

Un șofer beat a adormit la semafor, după noaptea de Revelion

După ce a petrecut în noaptea de Revelion, un șofer beat s-a urcat la volan, dar a adormit la semafor, cu motorul mașinii pornit. Pe 1 ianuarie, la ora 6.45, polițiștii din Brașov l-au găsit pe bărbat dormind, staționând la semafor și fără nicio reacție la zgomotele provocate de ceilalți participanți la trafic.

Un șofer beat a adormit la semafor, după noaptea de Revelion

Citește și: Cea mai călduroasă zi de 1 ianuarie din istorie. Recordul termic, la Curtea de Argeș

Polițiștii din Brașov anunță că fac cercetări în cadrul unui dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Polițiștii au identificat șoferul ca fiind un bărbat, în vârstă de 36 ani, iar din primele cercetări au stabilit faptul că acesta adormise la volan în timp ce aștepta la semafor.

Citește și: Nicolae Dică, la un pas să semneze cu CS Mioveni

”Procedându-se la testarea acestuia din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,53 mg/l alcool pur. În consecință, bărbatul a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei”, informează Poliția Brașov.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită