Web Analytics
scris luni, 02.01.2023

Nicolae Dică, la un pas să semneze cu CS Mioveni

Nicolae Dică revine în Superliga și este la un pas să semneze cu argeșenii de la CS Mioveni, echipă aflată pe ultimul loc în clasament. Sursele ProSport susțin că șefii clubului din Mioveni i-au acceptat lui Dică toate condițiile si șunt sanse foarte mari ca tehnicianul să semneze zilele acestea.

Nicolae Dică, la un pas să semneze cu CS Mioveni

Citește și: Cea mai călduroasă zi de 1 ianuarie din istorie. Recordul termic, la Curtea de Argeș

Dică a plecat de la FCSB după înfrângerea cu Universitatea Cluj, scor 2-1. În al doilea mandat la FCSB, Nicolae Dică a condus echipa 23 de meciuri, în care a înregistrat 9 victorii, 7 rezultate de egalitate și 7 înfrângeri.  Antrenorul a reușit să califice gruparea roș-albastră în grupele UEFA Conference League, după ce a trecut de Saburtalo, 4-2, Dunajska Streda, 2-0 la general, și Viking, 4-3 la general.

Citește și: Clasamentul celor mai puternice națiuni ale lumii. România, pe locul 54

Argeșenii sunt într-o situație disperată în clasament, iar prima parte a sezonului au încheiat-o cu Marius Stoica pe banca tehnică. În 21 de etape, CS Mioveni a reușit o singură victorie și, în mod normal, nu se mai poate salva direct de la retrogradare, dar are șansa barajului. Dacă părțile se înțeleg în cele din urmă, așa cum este de așteptat, Dică ar urma să debuteze  pe 21 ianuarie, în duelul pe care Mioveni îl are pe teren propriu cu Petrolul. În ultima rundă din 2022, CS Mioveni a remizat cu FC Argeș, 2-2.

Citește și: Rotativa guvernamentală între PSD şi PNL. Cine va fi noul premier

Pe lângă FCSB, pe care a pregătit-o în două ”mandate”, Nicolae Dică a mai fost antrenor și la FC Argeș, clubul care l-a ”lansat” ca jucător. Acesta a fost și ”secund” la echipa națională, în mandatul lui Mirel Rădoi, între 2019 și 2021.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *