Web Analytics
scris duminică, 21.01.2024

Un singur tractor a venit în Piața Constituției, la protestul transportatorilor la care erau anunțate sute de utilaje

În Piața Constituției, locul de desfășurare al mitingului organizat pentru transportatori și fermieri, a ajuns duminică dimineață un singur tractor, pe o platformă.

Un singur tractor a venit în Piața Constituției, la protestul transportatorilor la care erau anunțate sute de utilaje

Citește și: Piteşti. Carrefour angajează 300 de persoane pentru Argeş Mall


Mitingul din Piața Constituției a început, conform programului oficial. Un singur tractor a ajuns în fața Casei Poporului. Fermierii și transportatorii care protestează se delimitează de manifestația organizată de un avocat apropiat de Diana Șoșoacă. Conform programului oficial al protestului, aprobat de autorități, până la ora 9.30 era permis accesul manifestanților și al utilajelor. Până la acea oră, în Piața Constituției ajunsese un singur tractor, adus de o platformă. De altfel, Prefectura Capitalei a anunțat, sâmbătă 20 ianuarie, că un singur vehicul a fost înregistat la protest, în intervalul de timp legal.

Citește și: 105 persoane salvate de pe munte în ultimele 24 de ore


Protestul din Piața Constituției a fost aprobat joi, 18 ianuarie, la solicitarea unui avocat apropiat de Diana Șoșoacă. De altfel, senatoarea a fost prezentă la discuțiile din Primăria Capitalei pe marginea solicitării. Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat, în aceeași zi, că a fost aprobat un protest în Piața Constituției, cu 5000 de participanți și maxim 200 de autovehicule, care se va desfășura pe parcursul a trei zile – duminică, 21 ianuarie, marți ,22 ianuarie, și miercuri, 24 ianuarie.
Unul dintre fermierii care protestează la Afumați a declarat, pentru Europa Liberă, că nu va participa, nici el și nici alți protestatari, la mitingul din Piața Constituției, pentru că nu doresc politizarea mișcării lor.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *