Web Analytics
scris duminică, 21.01.2024

Piteşti. Carrefour angajează 300 de persoane pentru Argeş Mall

O caravană a unei mari companii multinaţionale se deplasează, până pe 2 februarie, prin Piteşti cu scopul de a face sute de angajări pentru hipermarketul pe care îl va deschide în aprilie la Argeş Mall.

Piteşti. Carrefour angajează 300 de persoane pentru Argeş Mall

Citeşte şi: Noul mall din Piteşti va fi gata pe 25 aprilie 2024. „Data e bătută în cuie”

Retailerul Carrefour – căci despre acesta este vorba – caută să angajeze la Piteşti 300 de persoane, cu vârste peste 18 ani, inclusiv pensionari (aceştia, în sistem part-time), oferindu-le joburi diverse, plus alte beneficii, cum ar fi asigurare medicală privată, prime, tichete de masă, cupoane de sărbători etc.

În weekend, caravana a fost în centrul municipiului, iar sâmbătă, 20 ianuarie, 30 de piteşteni, în special tineri, s-au înscris deja la interviul programat în luna februarie în vederea angajării.

Şapte tineri, membri ai acestei caravane, se vor deplasa în zilele următoare pentru recrutări şi în alte zone ale municipiului: Parc Prundu, Craiovei, Expo Parc, Cinema Lumina, zona stadion.

Vă reamintim că Argeş Mall, va fi inaugurat pe 25 aprilie, pe faleza râului Argeş, în cartierul Tudor Vladimirescu, data acestui eveniment fiind „bătută în cuie„, conform spuselor lui Cristian Gentea, primarul din Piteşti.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Bună seara!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *