Web Analytics

Un pui de urs a alergat la stadionul din Câmpulung

de | 6.08.2018 19:01 | Actualitate

Urs văzut în incinta Colegiului Național Pedagogic Carol I din Câmpulung Muscel. În această dimineață, un bărbat afirma că a văzut un urs în curtea colegiului. Jandarmii argeșeni s-au deplasat în sprijinul polițiștilor aflați la fața locului și pentru îndepărtarea persoanelor curioase. Ursul nu a fost găsit, însă imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată cum ursul se plimba prin curtea unității de învățământ. Puiul de urs a năvălit prin mica livadă dintre Școala de Aplicație a Colegiului Național Pedagogic Carol I și sala de sport, trecând spre stadionul municipal.

A zăbovit în zonă circa 15 minute, apoi a făcut cale întoarsă în fugă spre zona Bisericii Flămânda, pe deal. La cincizeci de secunde de la apariția lui, un bărbat s-a intersectat cu traseul animalului. Apropierea de om a fost și mai accentuată la plecarea ursului, pe aleea dintre stadion și sala de sport apropiindu-se atunci o femeie.

Nu este prima apariție șocantă a unui urs la Câmpulung. Într-o noapte din vara lui 2010, un pui de Moș Martin a ajuns până în centrul municipiului, fiind fugărit de câinii vagabonzi din spatele Primăriei.  

Cătălin Ion Butoiu, Mari Tudor

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii