Web Analytics

Un primar din Olt a agresat șoferul unui camion, la Ciomăgești. Edilul consumase substanțe interzise

de | 12.04.2022 15:43 | Actualitate, Dezvăluiri, Politica si Administratie

Am primit de la avocatul John Ionescu informația conform căreia, luni seara, Gheorghe Barbu, primarul din Topana-Olt, a agresat șoferul unui camion, la Ciomăgești, comuna din Argeș care se învecinează cu Topana. Potrivit informațiilor, Gheorghe Barbu însoțit de viceprimar și de Constantin Grigoroiu, paznicul primăriei, au blocat pe raza comunei Ciomăgești, în satul Dogari, un camion cu lemne, cu acte în regulă, condus chiar de patronul firmei BOGDANOFOREST SRL.

Citește și:Edilul a recunoscut fapta şi a detaliat cum a dat foc Primăriei Beleţi-Negreşti

Cei trei au aruncat cu pietre în parbriz, după care l-au agresat pe șofer. La momentul dat, polițiști din Argeș aflați la fața locului au efectuat cercetări. S-a constatat că primarul din Topana consumase substanțe interzise. Polițiștii aflați la fața locului au decis efectuarea unui test antidrog. Viceprimarul comunei și paznicul se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

Într-o postare pe Facebook se arată că ”primarul din TOPANA este în conflict deschis cu patronul firmei BOGDANOFOREST SRL, fiind acuzat de abuz în serviciu într-un dosar penal ce se află în lucru la SICE OLT.”

De altfel, edilul din Topana este acuzat în mai multe dosare de distrugerea Pădurii Topana, arie naturală protejată. ”În aceste dosare penale, primarul Gheorghe BARBU este ocrotit de MAFIA PSD DIN JUDEȚUL OLT.”, se mai arată în aceeași postare, pe Facebook.

Citește și: Exclusiv. Dezvăluiri despre căderea psihică a primarului din Beleţi-Negreşti. Directoarea şcolii, care e şi consilier local, rupe tăcerea!

Cu mai multe dosare penale la activ, edilul Ghorghe Barbu pare a fi ocrotit de familia Stănescu, fiind primar PSD de mai mulți ani.

IPJ Argeș transmite:

”În seara zilei de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între mai multe persoane, pe raza localității Ciomăgești.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că, pe DJ 678G, în localitatea Ciomăgești, județul Argeș, a avut loc o stare conflictuală între trei persoane din localitatea Topana, județul Olt, și două persoane din Uda, județul Argeș, generată de un transport de lemne.

Din primele verificări s-a stabilit că, cei trei bărbați din comuna Topana au blocat, cu două autoturisme, autoutilitara cu care bărbații din Uda transportau material lemnos. Ulterior, între cele două părți ar fi avut loc o stare conflictuală, agresându-se reciproc.

În urma altercației, două dintre persoanele din localitatea Topana au fost transportate la spital.

De asemenea, unul dintre bărbații din Topana a reclamat, verbal, faptul că, în timpul altercației, i-ar fi dispărut o sumă de bani din torpedoul autoturismului pe care l-a folosit pentru a bloca autoutilitara.

De cealaltă parte, a fost reclamat, verbal, faptul că, în urma altercației, a fost avariat geamul autoutilitarei.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *