Web Analytics
scris joi, 27.10.2022

Un pas înainte pentru centura ocolitoare a municipiului Curtea de Argeş

Constantin Panțurescu, primarul municipiului Curtea de Argeș, a semnat contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate pentru construcția centurii ocolitoare a municipiului.
„În timp ce unii aleargă după semnături, noi chiar semnăm contracte pentru dezvoltarea municipiului Curtea de Argeș! Am semnat, astăzi (21 octombrie, n. red.), contractul pentru realizarea Studiului de Fezabilitate pentru construcția Centurii Ocolitoare a Municipiului Curtea de Argeș. Este un obiectiv pentru care, împreună cu colegii din Primărie, am muncit și ne-am zbătut foarte mult! Proiectul centurii ocolitoare face parte din Master Planul de Transport al României, Planul Investiţional pentru dezvoltarea infrastructurii de transport pentru perioada 2020 – 2030. Varianta de ocolire a municipiului are o lungime de 7,8 kilometri şi un cost estimat de 26 milioane de euro, iar sursa de finanţare este asigurată din fonduri externe nerambursabile”, a transmis primarul Constantin Panțurescu.

Un pas înainte pentru centura ocolitoare a municipiului Curtea de Argeş

Citește și Spitalul Curtea de Argeş va primi echipamente medicale pentru neonatologie

Primarul Constantin Panțurescu a fost ales președintele PSD Curtea de Argeș

Tot săptămâna trecută, în cadrul conferinței PSD Curtea de Argeș, primarul Constantin Panțurescu a fost ales în funcția de președinte al filialei municipale. Viceprimarul Ștefan Dumitrache a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte al organizației, iar în funcții de vicepreședinți au fost aleși Ana Răduţu-Babeţ, Marius Deaconu, Viorel Popescu și Răzvan Bădescu. Nicolae Stancu este secretar executiv, iar Biroul Politic Municipal include alți 10 membri.
La eveniment au participat deputații Simona Bucura-Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, consilieri locali și secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.

M.S.

Citește și Simona Bucura Oprescu: „A fost lansată licitația pentru restaurarea Gării Regale din Curtea de Argeș”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *