Web Analytics

Un paracliser, fost boxer, a împărţit pumni în Casa Domnului din Şerboieni

de | 18.08.2022 13:00 | Actualitate, Culise, Dezvăluiri, Home

S-a întins cu rapiditate vestea că părintele Ion Cojocaru, parohul de la Catedrala din Costești, a confundat altarul cu ringul de lupte. Nu s-a întâmplat la el în parohie, ci în cea de la Șerboieni, comuna Ionești, acolo unde titularul de drept, protopopul Ionuț Alexandru, era plecat în concediu de odihnă. Și, cum se spune, „când pisica nu-i acasă, joacă șoarecii pe masă”. Lucrurile au scăpat de sub control în ziua de Sf. Ilie, la o înmormântare care a avut loc la biserica de la Șerboieni, la care a mai participat și un alt preot în afară de parohul de la Costești, având în vedere că răposatul fusese o persoană sus-pusă.

Cei doi preoți au intrat în altar în exercitarea atribuțiilor și nu se știe exact ce anume l-a deranjat pe paracliserul bisericii, că le-a atras atenția. Lucrurile au degenerat și gata altercația! S-a lăsat cu pumni în gură chiar în Casa Domnului.
Paracliserul, fost boxer, era cunoscut ca unul căruia îi sare muștarul cam repede, însă era mereu domolit de părintele protopop. Scandalul a ajuns și la urechile ÎPS Calinic. Cei implicați în scandal așteaptă acum judecata bisericească.
(ELECTRO-CUTARE)

Citește și Scandalul „Sfeştanie cu petarde” s-a lăsat cu urmări. Calinic i-a interzis preotului să slujească până la finalizarea anchetei

Citește și Calinic a găsit ac de cojocul preoţilor cu chef de divorţ: ori libertate, ori parohie!

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *