Un nou spectacol la Teatrul „Davila”. Secția „Revistă” revine cu o premieră

de | 23.02.2022 13:38 | Actualitate, Cultura, Home, Politica si Administratie

Același spectacol, două zile la rând, cu muzică, dans, actorie! Teatrul „Alexandru Davila” a pregătit un nou spectacol de revistă, „Inimă, nu fi de piatră”, care va avea premiera pe 26 și 27 februarie, de la ora 19:00. Regia artistică a fost coordonată de George Diaconescu, care a ales numele spectacolului și este și șeful secției „Revistă”. „Nu cred că va fi vreun spectator nemulțumit. Pentru că sunt momente alese, momente care aprind în sufletul omului, descrețesc frunți, mai ales în această perioadă. Acest proiect a pornit de la ideea de „Dragobete”, am amplificat și m-am gândit la vremurile actuale, în care omul este din ce în ce mai încercat. Am vrut, pentru o oră – jumătate, să uite puțin publicul de problemele actuale sau problemele personale. Formatul acestui spectacol este o concepție de estradă clasică. Am încadrat și actori de la celelalte secții, care au fost foarte aproape de noi. Mulțumesc întregului teatru”, a declarat George Diaconescu, care a mai punctat că „Revista piteșteană a revenit”.

Citește și Vernisajul expoziției artistului Mihai Chițu, sâmbătă, la Muzeul Golești

Dirijorul piesei este pianistul Vicențiu Perniu, care a spus că duce mai departe ce a găsit în teatru, muzica de calitate, alături de echipă și este convins că iubitorii teatrului vor avea o surpriză plăcută în acest weekend. Coregrafia este semnată de balerina Ramona Titov, care a precizat că spectacolul conține genuri diferite de dans, nu doar balet sau dans modern. Scenograful spectacolului este Miruna Varodi.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Redactor la Jurnalul de Argeș. Absolventă a specializării Jurnalism și a programului Comunicare Organizațională de la Universitatea din Pitești.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole