Vernisajul expoziției artistului Mihai Chițu, sâmbătă, la Muzeul Golești

de | 23.02.2022 12:16 | Actualitate, Cultura, Home

Sâmbătă, 26 februarie 2022, la ora 12:00, va avea loc la Muzeul Golești vernisajul expoziției artistului plastic Mihai Chițu, intitulată Glissando. Expoziția lui Mihai este un concept de obiecte și desene, revelând o realitate recreată din paliere care se întrepătrund și rezonând într-o armonie de ritmuri jucăușe.

Artistul este născut în Curtea de Argeș, pe data de 08 iulie 1979.

În 1997 a absolvit Liceul teoretic Vlaicu Vodă, și și-a continuat formarea în cadrul Universității Naționale de Arte București, Facultatea de Arte Decorative şi Design – secţia metal, promoția 2003.

Citește și:Profesoara Anca Giura, vernisaj la Sibiu

Din 2004 este membru fondator și președinte al Asociației Grup Așa, iar din 2014 este membru al Uniunii Artistilor Plastici din România.

De asemenea este curator și organizator de tabere, rezidențe și expoziții artistice.

A participat la mai multe expoziții în țară și străinătate, abordând în același timp diverse forme de artă precum: sculptură, instalație și performance..

Mihai trăiește și lucrează în Curtea de Argeș și București.

Expoziția de la Muzeul Golești va putea fi vizitată în perioda 26 februarie- 30 martie, transmite managerul instituției, printr-un comunicat de presă.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole