Un nou medic în ambulatoriul de specialitate al Spitalului Orăşenesc Mioveni

de | 30.11.2021 08:53 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

Pentru a îmbunătăți actul medical și pentru a veni mereu în sprijinul pacienților, conducerea Spitalului Orășenesc Mioveni face eforturi considerabile și aduce noi medici cu scopul de a acoperi toate cabinetele din cadrul ambulatoriului de specialitate.

CITEȘTE ȘI: Persoană lovită de o mașină, în Pitești

În acest moment, dr. Alexandru Sebastian Stoian, medic specialist Dermato-Venerologie, este ultimul venit în echipa spitalului. Alexandru Sebastian Stoian a absolvit Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității “Carol Davila” București, iar experiența acumulată ca rezident în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale “Dr. Victor Babeș” este îmbogățită permanent prin participarea la cursuri si stagii de perfecționare.

Dr. Stoian  își va începe activitatea, începând de marți, 7 decembrie a.c., iar programul de lucru pentru ambulatoriu va fi:

 – Marți, miercuri și vineri, în intervalul orar 08:00 – 18:00.

Detalii și programări la telefon: 0372.791.212.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Pitești: Spațiu degradat transformat în spațiu verde
Pitești: Spațiu degradat transformat în spațiu verde

Angajații Societății Salpitflor Green S.A. au finalizat o lucrare de reamenajare a spațiului verde, în zona aferentă sensului giratoriu din intersecția Bulevardului Nicolae Bălcescu cu strada Gârlei, în apropierea magazinului Dedeman. Citește și FC Argeș își prezintă...