Web Analytics

Un nou McDonald’s şi un Kaufland în Găvana, imediat după Dedeman

de | 10.02.2022 13:01 | Actualitate, Economie

A apărut informația că în oraș va fi un nou McDonald’s Drive. Restaurantul, care este popular în rândul tinerilor mai ales, ar urma să fie poziționat spre ieșirea din Pitești către Bascov, pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între magazinele Dedeman şi Penny Market. Însă nu ar fi singurul, ci ar face parte dintr-un proiect mai mare. În prezent, McDonald’s are un singur local în Piteşti, la gară, dar înainte avea și la parterul Mall-ului Trivale din centrul orașului.

Citește și Sute de angajaţi din Argeş ai Kaufland vor avea salariu de 3650 lei de la 1 martie

Surse de încredere din Primărie ne-au confirmat că între Dedeman și Penny este un spațiu liber, unde se vor face Leroy Merlin, McDonald’s Drive, Altex și Kaufland, de fapt un complex comercial. Are avizul de oportunitate de la Comisia Tehnică de Specialitate, însă va trebui făcut proiectul, care, ulterior, va intra în Consiliul Local. Proiectul ar crea noi locuri de muncă și ar fi benefic pentru dezvoltarea zonei, mai ales că terenul vizat nu este folosit în prezent.

Lidl la Autogara Sud și Kaufland pe terenul fostei autobaze din Prundu

Tot în Comisia Tehnică a fost aprobat un aviz și pentru Lidl la Autogara Sud din Târgu din Vale. În Pitești, Lidl mai are magazine în Războieni, Prundu și Găvana Nord, unul în construcție în Trivale și altul în construcție în zona CNCD. De asemenea, Kaufland are aviz pentru zona Prundu, în locul fostei autobaze. Kaufland mai are magazine în Craiovei și Găvana Nord.

Citește și Cinci directori în doi ani la Spitalul Câmpulung

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Leroy merlin lângă Dedeman? Serios?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *