Web Analytics

Cinci directori în doi ani la Spitalul Câmpulung

de | 27.01.2022 12:21 | Actualitate, Politica si Administratie

Începând cu data de 25 ianuarie, conducerea Spitalului Municipal Câmpulung e asigurată de către un jurist. Petrina Florea (foto) a fost numită manager interimar prin dispoziție a primăriței Elena Lasconi, asta după ce anteriorul interimar, medicul Mădălin Iordache, a renunțat la funcție.
Este cel puțin a cincea schimbare de director efectuată în ultimii doi ani. Cel puțin a cincea, fiindcă au existat scurte perioade în care cineva a părăsit conducerea, apoi a revenit, între timp existând și vid de șefie. Practic, singurul manager cu concurs a fost Nicolae Alexe, începând cu 2019. Pandemia l-a scos din schemă de două ori, fiind suspendat de ministrul Sănătății și de conducerea locală a municipiului. Locul său a fost luat, pe rând, de medicii Andrei Aron și Grigore Stănescu.

Citește și Investiţie funebră la Spitalul Câmpulung / Elevator pentru decedaţi

Apoi, după alegerile locale din 2020, medicul Mădălin Iordache a asigurat interimatul, în noiembrie 2021 anunțându-și demisia. Acum a fost înlocuit cu un jurist.
Perioada scurte, precum cea din 2020, atunci când Grigore Stănescu a plecat în concediu, interimatul a fost asigurat de economistul Marinela Cristian, o persoană obișnuită să asigure conducerea spitalului în vreme de criză. Nu în ultimul rând, este de menționat faptul că în ultimii doi ani au renunțat la funcții de conducere și membri ai Comitetului director, precum directorul de îngrijiri și cel medical.
Cătălin Ioan Butoiu

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii