Web Analytics

Un nou manager la Spitalul Câmpulung

de | 30.04.2020 14:17 | Actualitate

Spitalul Municipal Câmpulung are un nou director- medicul stomatolog Andrei Aron, care va ocupa funcția de manager interimar în perioada stării de urgență! Ordinul a fost semnat astăzi de ministrul Nelu Tătaru. Prefectul Emanuel Soare a confirmat informația și a făcut câteva precizări referitoare la motivele care au stat la baza demiterii lui Nicolae Alexe. „Management defectuos, neîndeplinirea atribuțiilor de serviciu. Nu a pregătit spitalul pentru covid, nu a realizat/coordonat/verificat circuitele/respectarea acestora…Situația de la Câmpulung este pe masa ministrului de ceva timp, însă, abia astâăzi a fost emis ordinul. Am mare încredere în abilitățile noului manager de a rezolva, în timp record, toate problemele de acolo”, a comunicat prefectul.

Câte cadre medicale au fost testate la Câmplung

La Spitalul Municipal Câmpulung au fost testați: 4 medici (1 pozitiv), 19 asistente medicale (9 pozitive), 5 infirmiere (4 pozitive), 2 îngrijitoare (pozitive), 1 spălătoreasă (negativ) și 1 registrator medical (negativ).

Cine este Andrei Aron

Managerul interimar de la Spitalul Câmpulung, Andrei Aron, are 36 de ani și este acționar unic și manager al unei clinci de stomatologie din municipiul Campulung. „A fost premiat doi ani cu locul 1 în topul microîntreprinderilor din Brașov pe segmentul firmelor de stomatologie, în baza activității și veniturilor din Câmpulung. Avem convingerea că va urgenta demersurile de achiziționare a aparatului de testare PCR, va eficientiza protocoale și circuitele din spital și se va asigura de înlăturarea tuturor cauzelor care au condus la infectări ale personalului medical”, a mai declarat prefectul Emanuel Soare. 

 

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii