Web Analytics
scris marți, 23.01.2024

Un nou director adjunct la Finanțe Argeș

Un nou director la Finanțe. Rareș Țînțar a fost numit în funcția de adjunct al Finanțelor Publice Argeș. El o va înlocui pe Gabriela Ionescu, care va ocupa funcția de vicepreședinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Un nou director adjunct la Finanțe Argeș

Citește și: Încă un argeșean în Guvernul României: Gabriela Ionescu a fost numită vicepreședinte ANAF, cu rang de subsecretar de stat


Rareș Țînțar deținea funcția de șef administrație adjunct colectare persoane fizice. Acesta are 39 de ani și în perioada 2006-2008 a lucrat în Ministerul Finanțelor, iar din 2008 la AJFP Argeș. Din anul 2011 până în prezent a deținut funcția de șef serviciu. Anul trecut a terminat și cursurile de înalți funcționari publici.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Persoane numite politic care nu vor colecta nimic in plus pentru simplul fapt ca firmele protejate de mafia PSD cotizeaza direct la partid(donatii) pt campania electorala si direct celor din varf(nu degeaba e lupta aia interna pt ciolan si sefie -mai au sa se injunghie ca pe vremea boierilor-romania feudala valabila inca).Doar nu or sa colecteze de la hoti,camatari si alti votanti protejati doar ca sa faca ceva bun cu banii aia ,pt popor si tara.Pt maririle lor de salarii e suficient sa mareasca birurile astora mici care inca mai muncesc cinstit prin tara(cat or mai sta si astia bai votanti inteligenti-si veti vedea voi cand o sa fim inlocuiti de ai din tari defavorizate,ce viata buna veti avea ca aia vor schimba structura Statului,obiceiurile fix cum fac arabii in Franta,de ex,tara care nu mai apartine poporului francez,pe cale de disparitie dealtfel-tari ca un container fara continut sau plin cu ****).Ce nu inteleg eu,si sigur nu va raspunde nimeni ca nimeni nu stie sau nu citeste pe aici,ce fac Finantele cu ditamai cladirea?Nu pot sa fie atatia angajati…Cred ca acolo ar intra lejer si Primaria si Prefectura si nu doar ca ar colabora mai bine dar ar reda societatii niste spatii f utile in centru(de ex la Primarie ar putea fi scoala de muzica si o cafenea sic;mi-ar place sa stau pe banca si sa aud muzica lor clasica, de la repetitii).Dar pt asta ar trebui parcare subterana sub cea actuala de la Finante deci bani…Na ca iar am ajuns la astia care sunt pusi doar sa administreze saracia si sa ia caimacul cat mai gros pt mafia PSD si bogati,nu sa faca bani pt tara !

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *