Web Analytics

Un nou centru de afaceri va fi construit la Piteşti

de | 13.01.2022 13:03 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Primăria Pitești anunță că un centru de afaceri urmează să fie construit în municipiu. Noul incubator de business va fi destinat unui număr de minimum 16 firme beneficiare din categoria IMM-urilor care vor desfășura activități de cercetare-dezvoltare din domenii identificate în Strategia Naţională de Competitivitate. În vederea realizării centrului de afaceri, se intenționează modernizarea, reabilitarea și dotarea clădirii din strada Frații Golești nr. 6, care aparține municipalității. Incubatorul de business se află pe o suprafață reabilitată de 2.450 mp (teren), din care suprafața construită este de 776 mp.

Executantul lucrărilor este Asocierea S.C. Valah Construct Grup S.R.L. (lider) – S.C. Tehno Fluid Solutions S.R.L. (asociat 2) – S.C. Advanced Structural Design S.R.L. (asociat 3), reprezentată prin lider de asociere S.C. Valah Construct Grup S.R.L., cu subcontractanții S.C. Argedava Construct S.R.L., S.C. Total Electroconstruct VG S.R.L., S.C. Elmas S.R.L., iar valoarea contractului se ridică la suma de 10.868.743,62 lei, inclusiv TVA, pentru o perioadă de execuție de 21 luni.

Citește și Un argeşean se luptă cu OMV Petrom în instanţă pentru că i-a defrişat livezile de pruni şi i-a poluat terenul / „Şi Ceauşescu făcea contracte de închiriere. Plătea la timp şi nu distrugea atât”

Citește și Centrul de Afaceri al lui Gheorghe Badea va avea încă două etaje. Primăria Piteşti refuză să răspundă dacă extinderea respectă legea

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii