Web Analytics
scris duminică, 19.05.2024

Goneau ca la curse! Vitezomani prinși de RADAR în Argeș

Sâmbătă, 18 mai a.c., polițiștii rutieri din Mioveni au constatat depășiri ale vitezei legale pe DN 73E, drumul care leagă Brașovul de Pitești.

Goneau ca la curse! Vitezomani prinși de RADAR în Argeș

Primul caz a fost al unui bărbat de 51 de ani, din Țițești. Radarul l-a surprins cu viteza de 134 de km/h pe DN 73E, pe un sector de drum cu limita legală de 80 de km/h, deci bărbatul avea o viteză de 54 km/h mai mare peste limita legală.

Șoferul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R. Permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

Citește și Video. Razie în Pitești. Amenzi pentru șoferii cu probleme

Alt vitezoman la 21 de ani

De asemenea, polițiștii rutieri au depistat și un tânăr de 21 de ani, din Coșești, care conducea cu 74 km/h peste limita legală. Tânărul avea o viteză de 154 de km/h pe DN 73E, deși limita legală pe acest sector de drum este de 80 de km/h.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.485 de lei, conform OUG 195/2002R, iar permisul de conducere i-a fost reținut. Timp de 120 de zile are dreptul de a conduce suspendat.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...