Web Analytics

Un membru Backstreet Boys, acuzat că a violat o minoră care suferă de autism

de | 9.12.2022 09:57 | Actualitate, Dezvăluiri, Home

Nick Carter, unul dintre membrii grupului american Backstreet Boys, a fost acuzat de viol de către o fostă fană diagnosticată cu autism, care a afirmat că acesta a violat-o în 2001, când avea 17 ani, informează AFP.

Citește și: După cazul Apostol, o judecătoare propune controale psihologice la minim doi ani: „Nu veți găsi mulți magistrați să recunoască că de multe ori au fost în pragul unei cedări psihice”

„Deşi sunt diagnosticată cu autism şi trăiesc cu paralizie cerebrală, cred că nimic nu m-a rănit mai mult în viaţa mea decât ceea ce mi-a făcut Nick Carter”, a declarat femeia, în prezent în vârstă de 39 de ani. După ce i-a cerut un autograf, starul a invitat-o într-un autobuz al turneului, unde i-a oferit o băutură cu un „gust ciudat”, prezentată ca fiind un „suc VIP”, a declarat avocatul reclamantei, Mark Boskovich. După ce a băut sucul, Carter a dus-o pe tânără în toaleta autobuzului, unde a obligat-o să întreţină un raport sexual oral. Potrivit avocatului, adolescenta, virgină la acea vreme, a plâns pe tot parcursul calvarului, iar cântăreţul şi-a continuat agresiunea.

Citește și: Argeș. Accident cu patru victime

Nick Carter, a cărui trupă a produs hiturile „I Want It That Way’ şi „Everybody (Backstreet’s Back)”, a mai fost acuzat de viol în 2017 de către cântăreaţa americană Melissa Schuman. În acest caz, Carter a negat întotdeauna faptele, iar procuratura din Los Angeles nu l-a urmărit penal deoarece faptele denunţate s-au prescris.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *