Web Analytics

Un loc de joacă uriaș se amenajează în Lunca Argeșului. „Va fi gata de Zilele Piteștiului”

de | 1.04.2023 10:12 | Actualitate, Home, Politica si Administratie

O întreagă zonă din Parcul Lunca Argeșului a fost îngrădită recent de municipalitatea piteșteană. În perimetrul respectiv – care cuprinde și un fost loc de joacă amenajat pe nisip, și aleea cu mese de șah – mai mulți arbori au fost însemnați și apoi tăiați.

Citește și: Video. Răscoală la Boţeşti împotriva OMV Petrom!

„Au fost doar sălcii putrede la interior”

Ce se întâmplă, de fapt, acolo? Este întrebarea pe care și-o pun mulți dintre cei care își petrec timpul liber plimbându-se sau alergând prin acest parc și care, practic, trebuie acum să ocolească zona.

Răspunsul ne-a fost oferit chiar de către primarul Cristian Gentea. „Au fost doar sălcii putrede la interior, cu aviz de la Mediu. În zonă va fi amenajat acel loc de joacă uriaș, pentru 350 copii. Nu cred că va fi rezolvat până la Simfonia Lalelelor. Va fi gata de Zilele Piteștiului” – ne-a spus Cristian Gentea.

Vineri, 31 martie, lucrările de degajare și curățire a terenului respectiv s-au desfășurat până la lăsarea întunericului.

Vă reamintim că manifestarea florală de tradiție a Piteștiului, Simfonia Lalelelor, va avea loc, în perioada 21-23 aprilie, în același Parc Lunca Argeșului, dar și în Piața Primăriei.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *