Web Analytics
scris sâmbătă, 01.04.2023

Un loc de joacă uriaș se amenajează în Lunca Argeșului. „Va fi gata de Zilele Piteștiului”

O întreagă zonă din Parcul Lunca Argeșului a fost îngrădită recent de municipalitatea piteșteană. În perimetrul respectiv – care cuprinde și un fost loc de joacă amenajat pe nisip, și aleea cu mese de șah – mai mulți arbori au fost însemnați și apoi tăiați.

Un loc de joacă uriaș se amenajează în Lunca Argeșului. „Va fi gata de Zilele Piteștiului”

Citește și: Video. Răscoală la Boţeşti împotriva OMV Petrom!

„Au fost doar sălcii putrede la interior”

Ce se întâmplă, de fapt, acolo? Este întrebarea pe care și-o pun mulți dintre cei care își petrec timpul liber plimbându-se sau alergând prin acest parc și care, practic, trebuie acum să ocolească zona.

Răspunsul ne-a fost oferit chiar de către primarul Cristian Gentea. „Au fost doar sălcii putrede la interior, cu aviz de la Mediu. În zonă va fi amenajat acel loc de joacă uriaș, pentru 350 copii. Nu cred că va fi rezolvat până la Simfonia Lalelelor. Va fi gata de Zilele Piteștiului” – ne-a spus Cristian Gentea.

Vineri, 31 martie, lucrările de degajare și curățire a terenului respectiv s-au desfășurat până la lăsarea întunericului.

Vă reamintim că manifestarea florală de tradiție a Piteștiului, Simfonia Lalelelor, va avea loc, în perioada 21-23 aprilie, în același Parc Lunca Argeșului, dar și în Piața Primăriei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită