Web Analytics
scris marți, 31.10.2023

Un italian și-a împușcat chiriașul român pentru că acesta i-a făcut complimente soției lui

În Italia, un incident violent a avut loc sâmbătă după-amiază, pe 28 octombrie, în via del Casale Ciminelli, în apropierea intersecției autostrăzii Roma-Napoli din capitala țării.

Un italian și-a împușcat chiriașul român pentru că acesta i-a făcut complimente soției lui

Acest incident a avut ca protagonist un bărbat de naționalitate română care locuia în chirie în casa unui proprietar italian și a culminat cu un foc de armă.

Citește și Banca românească First Bank a fost cumpărată de grupul italian Intesa


Conform relatărilor, conflictul a izbucnit în urma unei discuții aprinse și a unui comentariu nepotrivit făcut de chiriaș către soția proprietarului casei. Este important de menționat că litigiul nu a fost cauzat de probleme financiare legate de închirierea locuinței. Potrivit declarațiilor proprietarului italian, chiriașul român, care locuia într-o anexă a casei sale, s-a întors acasă băut și i-a deranjat soția cu cuvinte neadecvate. Această situație a escaladat rapid, ajungând la un conflict fizic între cei doi bărbați. La un moment dat, proprietarul italian a scos o armă și a tras asupra chiriașului său, rănindu-l la mână.

Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile, sunând la poliție imediat după ce au auzit împușcătura. Poliția și agenții de la comisariatul Casilino Nuovo au intervenit rapid la fața locului. Proprietarul casei a fost reținut și ulterior acuzat de vătămare corporală gravă. Cu privire la chiriașul român în vârstă de 41 de ani, acesta a fost transportat de urgență la spitalul Policlinico di Tor Vergata din Roma. Deși starea sa de sănătate nu a fost în pericol, a necesitat intervenție chirurgicală pentru a-și vindeca rana la mână. Cauzele exacte ale altercației nu sunt pe deplin clare, însă se presupune că consumul de alcool a putut contribui la escaladarea conflictului. Poliția desfășoară în continuare investigații pentru a stabili circumstanțele exacte ale evenimentului și pentru a decide pașii următori în cadrul procedurilor judiciare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *