Web Analytics
scris duminică, 29.10.2023

Un italian în vârstă de 91 de ani a obținut cea de 15-a diplomă de licență. De data asta, în criminologie

Leonardo Altobelli, un bărbat în vârstă de 91 de ani, a obținut recent cea de-a 15-a diplomă de licență la Departamentul de Drept al Universității din Foggia, sub îndrumarea profesorului Donatella Curtotti.

Un italian în vârstă de 91 de ani a obținut cea de 15-a diplomă de licență. De data asta, în criminologie

De data aceasta, a obținut o diplomă în criminologie în cadrul cursului de Științe de Investigare, contribuind astfel la inovațiile universității din Foggia. Altobelli, originar din Troia, regiunea Foggia, a fost și primar al acestui oraș în 1984 și a practicat ca medic de familie până la vârsta de 70 de ani.

Citește și Demonstraţia lui Tony Resta la Koket Pub. Italianul din Top 10 pizzeri din lume a preparat 4 tipuri de Napoletana la Câmpulung

Cariera sa este remarcabil de diversificată, obținând un număr mare de diplome în diferite domenii, inclusiv Drept, Științe Politice, Litere, Filosofie, Pedagogie, Agricultură, Științe și Tehnologii Alimentare, Turism, Istorie, Biotehnologii, Arheologie, precum și un master în criminologie.

În plus, curriculumul său universitar include șapte diplome în domenii precum medicina socială, medicina sportivă, dreptul sănătății și medicina generală.

Devotamentul său față de studiu și dorința sa continuă de învățare sunt un exemplu de perseverență și sete de cunoaștere la orice vârstă. Un exemplu demn de urmat!

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *