Web Analytics
scris marți, 07.11.2023

Un hoţ celebru a refuzat să-l jefuiască pe Messi. Care a fost motivul

Mai mulți fotbaliști au fost jefuiți în ultimii ani în Spania, printre ei fiind şi Sergio Ramos. Unele jafuri au fost comise de același grup, condus de un albanez, care s-a prezentat cu numele de „Alberto” și a vorbit despre faptele sale în presa spaniolă.

Un hoţ celebru a refuzat să-l jefuiască pe Messi. Care a fost motivul

Citeşte şi: Prins la Pitești cu 145 km/oră! A rămas pieton

L-am jefuit pe Benzema, care a încercat să-l prindă pe colegul nostru, dar n-a reușit. Tot noi am fost în spatele jafului de la vila lui Cristiano Ronaldo din Madeira, dar prada n-a fost interesantă.

În 2012 am pătruns în casa lui Johan Cruyff, fără să știm a cui e. Ne-am dat seama când am văzut mai multe poze cu el alături de mai mulți jucători. Am furat atunci în jur de 20.000 de euro” – a dezvăluit Alberto, potrivit gsp.ro.

Hoţul a spus că a avut multe ocazii de a-i jefui casa și lui Leo Messi, dar a refuzat pentru că-l respectă prea mult: „Am oprit de câteva ori oameni care voiau să-l jefuiască pe Messi. Nu pot s-o fac de fiecare dată, dar am fost mândru de dățile în care am reușit asta. 

În urmă cu ceva timp, cam un an, cineva mi-a propus să spargem o casă, iar când am fost să văd despre ce este vorba mi-am dat seama că era casa părinților lui Messi. Leo se afla în Paris în acea vreme. Am interzis să se întâmple acest lucru, n-am vrut să-i fac asta lui Messi, îl iubesc și respect prea mult” – a mai spus Alberto.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *