Web Analytics

Un fotbalist român a debutat la Cupa Mondială din Qatar. Pentru ce națională joacă

de | 27.11.2022 09:21 | Actualitate, Home, Sport

La turneul final din Qatar un fotbalist român s-a aflat pe teren la unul dintre meciuri, iar naționala sa a câștigat partida. El a jucat în meciul dintre Tunsia și Australia, în etapa a doua a grupei D, din care mai fac parte Franța și Danemarca. Naționala de la Atipozi s-a impus cu scorul de 1-0.

Ajdin Hrustic (26 de ani) este un fotbalist care joacă pentru echipa națională a Australiei și care are cetățenie română. Mijlocașul ofensiv, care poartă tricoul cu numărul 10, a fost trimis pe teren în minutul 64, în locul lui McGree.

Citește și: Un fost polițist a alimentat mașina cu benzină și a fugit fără să plătească

Ajdin Hrustic s-a născut pe 5 iulie 1996, la Dandenong, Australia, din tată bosniac și mamă româncă, acesta având triplă cetățenie. Pe lângă cea australiană, el le deține și pe cele ale părinților săi, însă a ales să reprezinte țara de la Antipozi. Acesta a spus că a decis să joace pentru echipa națională a Australiei după ce, în perioada în care evolua pentru juniorii lui Schalke 04, s-a simțit ignorat de federațiile Bosniei și României. Ajdin Hrustic joacă în Italia, la Hellas Verona, echipă la care a ajuns pe 1 septembrie 2022 și este cotat de site-urile de specialitate la 1,8 milioane de euro.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *