Web Analytics
scris vineri, 20.01.2023

Un fost fotbalist a pierdut lupta cu cancerul. Avea doar 36 de ani

După Florin Hidișan (40 de ani), UTA se desparte brusc de un alt fost mijlocaș la creație din echipa ce a evoluat în Liga 1 între 2006-2008. Lucian Todea a murit în noaptea de joi spre vineri după o bătălie crâncenă cu cancerul la cap. Fotbalistul din Oradea avea doar 36 de ani.

Un fost fotbalist a pierdut lupta cu cancerul. Avea doar 36 de ani

Citește și: Daniel Stanciu este noul Jean Vlădoiu

Lucian Todea s-a format la LPS Bihorul Oradea (grupa antrenorului Ionel Negrea) și a debutat în Liga 1 în tricoul echipei UTA Arad la 20 de ani pe 3 martie 2007 într-un meci cu FC Argeș, scor 0-0, la care au asistat 7.000 de spectatori. Atunci, antrenorul arădenilor era chiar Marius Lăcătuș, care l-a trimis pe teren pe Lucian în minutul 69, în locul lui Thiago Fernandes.

Citește și: Tatăl copilului mort la dentist, după trimiterea în judecată a inculpaţilor: „Pentru bani, mint şi calcă şi pe cadavre, cum s-a întâmplat şi la noi”

A mai jucat, printre altele, la FC Bihor, Lotus Băile Felix, Dinamo II București, Corvinul Hunedoara, CSM Râmnicu Vâlcea, SCM Zalău, Crișul Chișineu Criș. Ultima dată a fost legitimat la CS Orșohei de unde s-a și retras în decembrie 2018, la doar 32 de ani.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *