Web Analytics
scris vineri, 19.01.2024

Un fost campion mondial a murit la doar 29 de ani

Atletul canadian Shawnacy „Shawn” Barber s-a stins din viață la numai 29 de ani, din cauza unor probleme medicale. Shawn era bolnav de ceva vreme, iar în ultimele zile starea i s-a agravat, complicațiile medicale provocându-i decesul.

Un fost campion mondial a murit la doar 29 de ani

Citește și: Lorena Toma spune că primarul din Bascov n-o ajută la imagine: „Sunt penali în partidul ăla, să-şi vadă de alegeri şi de bubele lor”


Specializat în săritura cu prăjina, el trecuse la profesioniști în 2015. În același an, la Campionatele Mondiale din Beijing, China, a obținut medalia de aur, cu o săritură de 5,90 metri. În ianuarie 2016, Shawn a stabilit un record național la săritura cu prăjina, reușind să atingă înălțimea de 6 metri în cadrul competiției Pole Vault Summit din Reno, Nevada. Niciun canadian nu a depășit această bornă pănă în ziua de astăzi.
În 2016, Shawn Barber a fost protagonistul unui caz controversat. După ce a participat la Jocurile Olimpice de vară, Centrul de Soluționare a Litigiilor Sportive din Canada a dezvăluit că Shawn fusese testat pozitiv la cocaină înainte de competiție. În cele din urmă, i-a fost permis să concureze, autoritățile considerând că utilizarea substanței interzise a fost involuntară. Barber a explicat că substanța i-ar fi ajuns în organism după ce a întreținut relații intime cu o femeie cu care își dăduse întâlnire pe site-ul de anunțuri Craigslist. Aceasta ar fi consumat cocaină chiar înaintea întâlnirii cu Barber.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *