Web Analytics

Lorena Toma spune că primarul din Bascov n-o ajută la imagine: „Sunt penali în partidul ăla, să-şi vadă de alegeri şi de bubele lor”

de | 19.01.2024 10:35 | Actualitate, Dezvăluiri, Home, Politica si Administratie

Fosta directoare a Casei de Cultură din Bascov a ținut să vină cu precizări interesante, după cum veți vedea, după apariția articolului cu titlul „Focoasa Lorena și primarul Micky Fermecătorul din Bascov, virali pe Tik Tok”. Să-i dăm așadar cuvântul domnișoarei Lorena Toma.
„Clipul respectiv a fost filmat la mine acasă, în apartamentul unde locuiesc împreună cu mama mea, cu ocazia zilei mele de naștere, iar la masă se aflau prieteni, foste colege din presă, foști angajați sau colaboratori. În virtutea colaborării pe care am avut-o cu primarul comunei Bascov, am considerat oportun să îl invit la aniversarea mea, la care acesta a stat doar 2 ore, după care s-a retras. Fac precizarea că în acest moment nu încasez nimic din postările pe Tik Tok, în România monetizarea fiind independentă de numărul urmăritorilor, contul meu fiind menit exclusiv divertismentului, creativității, bunei dispoziții.

Sper ca în urma apariţiei acestui articol să îmi crească pagina de Tik Tok și mai mult, bazându-mă pe numărul mare de ziare vândute (am înțeles că la Bascov s-au epuizat ziarele încă de la prima oră a dimineții, semn că numele meu încă vinde bine). Cât despre imagine, să fim serioși. Nu știu cine s-a folosit de imaginea cui de-a lungul anilor… mă bucur că sunt încă în atenția dumneavoastră și va provoc la un Tik Tok alături de mine. Vreau să mai adaug că, dacă este să încasez din Tik Tok, o fac pe imaginea și creativitatea pe care le posed eu, pe dl primar care a apărut într-un singur clip oricum nu îl cunoaște nimeni pe contul meu, cu excepția câtorva persoane publice care mă urmăresc. Nu mă ajută la imagine… eu am postat că eram acolo cu toții, dar nu voi mai face asta.. rar postez cu altă lume, eu, de regulă, sunt singură… dar era ziua mea și asta e… Oricum, mare brânză… sunt penali în partidul ăla… să își vadă de alegeri și bubele lor. Ca să stai la o masă cu Lorena Toma este un privilegiu, nu ceva greșit”.

Citește și VIDEO. Focoasa Lorena şi primarul „Micky Fermecătorul” din Bascov, virali pe TikTok

Citește și Ion Georgescu s-a întâlnit cu Mircea Drăghici la ora de mişcare de la Penitenciarul Mioveni

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Cine e duduia?

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *