Web Analytics

Un eşec şi o remiză pentru echipele argeşene din Liga a III-a

de | 14.04.2022 12:28 | Actualitate, Sport

Săptămâna trecută s-au derulat meciurile rundei a doua din play-off-ul şi play-out-ul Ligii a III-a, în care echipele din Argeş au înregistrat un eşec şi o remiză, în meciurile din grupa a patra. Pe stadionul de la Valea Ursului, în confruntarea dintre Unirea Bascov şi Rapid II Bucureşti scorul a fost 0-3, iar bascovenii rămân pe locul al patrulea, cu 27 de puncte acumulate. Echipa lui Adrian Dulcea joacă în următoarea rundă pe terenul lui CS Tunari, a doua clasată. FC Argeş II şi Real Bradu s-au întâlnit în derby-ul judeţean, iar scorul final a fost 0-0.

Alb-violeţii sunt în continuare pe ultimul loc în clasament, cu 8 puncte, iar echipa pregătită de Cristian Negru e pe locul al treilea, cu 22 de puncte. Bradu joacă sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 17, primul meci acasă din play-out, cu Academica Clinceni II, în vreme ce FC Argeş II se va deplasa la Moreni, pentru confruntarea cu CSM Flacăra.

Citelte și Dan Pirciu, preşedinte Unirea Bascov – Liga a III-a: „De la 800.000 de lei buget anual al echipei, consilierii locali au votat 20.000 de lei pentru sport în general”

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *