Web Analytics
scris luni, 11.03.2024

Un elev de 15 ani şi-a bătut diriginta. A vrut să se răzbune pentru că a chemat Poliţia

Un elev de 15 ani a fost încătuşat de poliţişti după ce a făcut ravagii în sala de clasă: a fumat, a jignit profesorii şi s-a urcat pe un dulap. După ce a fost dus la secţie şi amendat, s-a întors la şcoală, unde a luat-o la bătaie pe dirigintă.

Un elev de 15 ani şi-a bătut diriginta. A vrut să se răzbune pentru că a chemat Poliţia

Citește și: A fost arestat tânărul argeșean care a târât un polițist cu mașina


Incidentul a avut loc luni la Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureş, unde, conform Poliției Județene Mureș, în jurul orei 10.00, polițiștii au fost sesizați de către reprezentanții școlii despre un posibil conflict provocat în timpul unei ore de curs de către un elev de clasa a VIII-a. Polițiștii au intervenit și l-au încătușat pe tânăr, apoi l-au dus la secție și l-au amendat cu 500 de lei. De la secție, elevul s-a întors la școală.

Citește și: Tudor Costescu, agresat de suporterii adverși după meciul cu FC Argeș Basketball


Elevul s-a întors împreună cu mama lui, au aşteptat-o pe doamna dirigintă pe hol, au ameninţat-o cu moartea şi, într-o răbufnire violentă, elevul i-a aplicat acesteia mai multe lovituri. A fost apelat din nou echipajul de poliţie prin dispeceratul 112 şi l-au ridicat pe elev împreună cu mama lui. Doamna dirigintă a fost preluată de SMURD

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *