Web Analytics
scris luni, 11.03.2024

A fost arestat tânărul argeșean care a târât un polițist cu mașina

Tânărul argeșean de 20 de ani care, drogat, a târât un polițist cu mașina a fost arestat pentru 30 de zile. Detalii și AICI.

A fost arestat tânărul argeșean care a târât un polițist cu mașina

Astăzi, Tribunalul Argeș a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş și a dispus arestarea preventivă a inculpatului până la data de 9 aprilie inclusiv. Cu dreptul de a formula contestaţie. 

Incidentul șocant s-a întâmplat duminică, 10 martie, la ora 4:30 dimineața, în localitatea Stâlpeni.

Tânărul din Mioarele a fost prins de radar cu 141 km/h. Polițistul l-a sancționat contravențional și i-a reținut permisul. Când a vrut să îl testeze cu aparatul Drugtest, șoferul a blocat portiera, a pornit mașina, iar mâna agentului a rămas prinsă între geam și portieră.

Agentul de poliţie a fost târât pe o distanţă de 1,1, kilometri, la o viteză de 60-70 km/h, până când a reușit să se desprindă. Polițistul l-a somat și a tras trei focuri în pneul mașinii. Urmărirea a continuat pe o distanță de mai mulți kilometri până când a fost blocat. Șoferul a fost imobilizat, iar aparatul din dotare a arătat prezența unor posibile substanțe psihoactive.

Citește și O nouă probă de foc pentru candidații care vor să obțină permisul de conducere

„Odată cu oprirea şi imobilizarea autovehiculului, fiind supus testării rapide pentru determinarea unor eventuale substanţe psihoactive, au fost identificate cu aparatura specifică un număr de trei substanţe de acest tip, procedându-se ulterior, cu
acordul inculpatului, la prelevarea de probe de sânge în cadrul unei unităţi medicale”
, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

S-a întocmit dosar penal pentru ultraj în forma tentativei la omor, conducere fără drept și conducere sub influența substanțelor cu efect psihoactiv.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...