Web Analytics
scris duminică, 26.05.2024

Un dublu campion la golf a murit subit la 30 de ani

Jucătorul profesionist de golf Grayson Murray, dublu câștigător al PGA Tour, a murit la vârsta de 30 de ani. Jucătorul se retrăsese vineri de la un eveniment din cauza unei afecțiuni medicale, scrie BBC. El se afla pe locul 46 în ierarhia mondială. Încă nu a fost precizată cauza morții.

Un dublu campion la golf a murit subit la 30 de ani

Jucătorul de două ori câștigător al turneului se retrăsese vineri, din cauza unei boli, de la evenimentul Charles Schwab Challenge din această săptămână, după ce a jucat 16 găuri din runda a doua. „Am fost devastați să aflăm – și avem inima frântă să împărtășim – că Grayson Murray a decedat în această dimineață”, a declarat sâmbătă comisarul PGA Tour, Jay Monahan.

Citește și: A murit soția fotbalistului Iosif Rotariu

Graayson Murray a câștigat trei campionate mondiale de juniori consecutive între 2006 și 2008. El s-a calificat pentru PGA Tour în 2016 – 17 la vârsta de 22 de ani și a câștigat primul său titlu în 2017 cu victoria la Barbasol Championship. Acest lucru i-a oferit o scutire în circuit până în 2019 și a recâștigat un loc în circuit în acest sezon. A câștigat al doilea titlu din carieră cu victoria la Sony Open din Hawaii, care l-a dus la cea mai bună clasare din carieră, 46 în lume.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită