Web Analytics
scris duminică, 26.05.2024

A murit soția fotbalistului Iosif Rotariu

Iosif Rotariu, devastat de durere. Dana Rotariu, soția marelui fotbalist, a murit duminică, 26 mai, la ora 4.00 dimineața. Ea era diagnosticată cu cancer. Aesteia i-au fost extirpate două tumori la colon în vara anului trecut, dar ulterior celulele canceroase i s-au extins la plămâni.

A murit soția fotbalistului Iosif Rotariu

Citește și: Copil de 8 ani, căzut din telescaun în stațiunea Straja. Era însoțit tot de un minor

Legenda fotbalului românesc a spus că soția lui a murit în somn și că ultima ei rugăminte a fost să aibă grijă de copii. El a declarat că aceasta se simțea foarte rău și că nu s-a mai putut face nimic.„În somn a murit. Am dormit împreună și pe la 5 m-am trezit și era moartă. Aseară era foarte rău. Ultimele cuvinte ale ei au fost să am grijă de copii”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click.

Anul trecut, boala Danei Rotariu s-a agravat. La momentul respectiv, fostul fotbalist spera ca soția lui să își revină și își punea toată încrederea în medici.

„Soția nu este așa de bine. I-a recidivat boala, i-au recidivat tumorile toate plus că ne-au zis că s-a mai activat încă o tumoră la plămâni. A făcut doisprezece ședinte de chimioterapie, primele șase au fost un pic mai slăbuțe și se simtea destul de bine după care următoarele au fost mai puternice și i-au dăunat din punct de vedere medical. Acum urmează să începem un nou tratament puternic, tot în Turcia, și sperăm să își revină”, a declarat acesta anul trecut.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită