Web Analytics
scris sâmbătă, 13.05.2023

Un dinozaur vrea să evadeze din Parcul Lunca Argeşului

După cum v-am informat, „Dino Park” a revenit în luna mai în Parcul „Lunca Argeșului” din Pitești, printr-o expoziție de dinozauri animați, care-i bucură nespus pe cei mici, atraşi de statura impozantă, de mişcările şi de zgomotele acestor creaturilor.

Un dinozaur vrea să evadeze din Parcul Lunca Argeşului

Citeşte şi: Sute de sportivi vor dansa, în concurs, de Zilele Piteștiului

Nu ştim cum se face, însă, dar unul dintre dinozauri, sau, mai bine zis un T-Rex, se afla vineri, 12 mai, în parcarea din Lunca Argeşului, într-o camionetă. Sunt mai multe variante, dacă stăm să ne gândim.

E posibil ca dinozaurul să fi suferit vreo stricăciune şi urma să fie dus la reparat. Ori, poate, fusese adus mai pe urmă ca să completeze expoziţia aflată în perimetrul îngrădit de panouri uriaşe. Sau – dacă judecăm după mintea celor mici – T-Rex-ul din camionetă chiar se pregătea să evadeze, nefiind dispus să stea în captivitate…

Una peste alta, copiii de vârste mici sunt impresionaţi de acești animatronici, care respiră, se mișcă, emit sunete realiste și chiar execută comenzi, plus că nu în fiecare zi ai şansa să vezi şi să interacţionezi cu animale preistorice.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *