Web Analytics
scris sâmbătă, 30.12.2023

Un deţinut evadat de la Rahova, prins în Argeş! Şi cel care l-a ascuns a fost reţinut

Un deţinut de la Rahova, care evadase în urmă cu două săptămâni, a fost prins de poliţişti într-o localitate din judeţul Argeş, unde a fost ascuns de un alt bărbat, după cum a transmis Agerpres.

Un deţinut evadat de la Rahova, prins în Argeş! Şi cel care l-a ascuns a fost reţinut

Citeşte şi: Orfelinatele lui Ceaușescu, lagăre de exterminare pentru copii

Potrivit Poliţiei Capitalei, pe 11 decembrie, în jurul orei 17.40, deţinutul Ionuţ Adrian Gheorghe, care executa la Penitenciarul Rahova, în regim deschis, o condamnare de un an de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis, la întoarcerea din locul unde presta activităţi lucrative fără supraveghere, aflându-se în maşina beneficiarului la intersecţia străzii Antiaeriană cu bulevardul Ghencea (sector 5), în timpul staţionării automobilului la semafor, a deschis portiera şi a fugit.

El a fost dat în urmărire naţională şi internaţională şi a fost prins joi, 28 decembrie, de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, într-o localitate din Argeş.

Potrivit sursei citate, în acest caz a fost reţinut şi cel care l-a găzduit în locuinţa sa pe deţinutul evadat – un bărbat de 40 de ani – el fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de favorizare a făptuitorului.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *