Web Analytics

Un deputat AUR, acuzat de violență în familie. Evaluarea polițiștilor: „risc iminent”

de | 5.01.2023 10:47 | Actualitate, Home

Sunt tot mai multe cazuri de violență în familie. După ce ziarul nostru a relatat în ediția de miercuri, 4 ianuarie, că un fost deputat de Argeș ar fi amenințat-o cu pistolul pe soția sa, care a apelat la Poliție, iată un alt eveniment de acest gen.

Citește și: Soţia lui Radu Vasilică a cerut ajutorul Poliţiei, după ce ex-deputatul ar fi ameninţat-o cu arma!

Polițiștii din localitatea Lumina au fost chemați în noaptea de miercuri spre joi, la ora 2, la locuința unei femei care a reclamat că a fost bătută de soțul ei. Potrivit surselor Digi24, cel care și-a lovit soția ar fi deputatul AUR Dumitru Focșa.

La fața locului, polițiștii „au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificate persoanele în cauză, respectiv un bărbat, de 57 de ani, dar și persoana vătămată, de 49 de ani, care prezenta urme vizibile de violență”, potrivit digi24.ro.

Echipajul unei ambulanțe i-a acordat îngrijiri femeii, care a refuzat să fie dusă la spital. „Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului, reieșind risc iminent, însă femeia s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie”, au mai spus polițiștii, conform sursei citate.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *