Web Analytics
scris vineri, 09.02.2024

Un cunoscut rapper din România, condamnat la închisoare pentru trafic internațional de droguri

Un rapper din Cluj a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare pentru trafic internațional de droguri. A cumpărat din Spania canabis și a trimis marfa în țară. În momentul în care s-a întors acasă, a încercat să ridice coletele, a fost prins în flagrant de polițiști.

Un cunoscut rapper din România, condamnat la închisoare pentru trafic internațional de droguri

Citește și: Fostul șef Microsoft România, condamnat la 6 ani de închisoare pentru evaziune fiscală


Rapperul a călătorit în Spania la începutul lunii septembrie, au stabilit anchetatorii, și de acolo a trimis către România două colete cu 4,5 kg de cannabis. Polițiștii au primit informații că drogurile urmau să fie livrate individului. L-au pus pe bărbat sub supraveghere, iar când a primit pachetele, a fost prins în flagrant. A fost plasat în arest preventiv și a fost condamnat la șase ani de închisoare cu executare. Cântărețul a recunoscut totul și a povestit că a dat 9.000 de euro pe droguri. Își făcuse chiar și un plan: o parte din canabis voia să o consume el, iar cealaltă intenționa să o vândă.

Citește și: Argeșean dispărut. Poliția îl caută


Cu numele de scenă Cumicu, rapperul s-a născut în Cluj-Napoca și a început să facă muzică încă de când era în gimnaziu, când și-a descoperit pasiunea.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *