Web Analytics
scris luni, 22.07.2024

Un copil de 3 ani a murit după ce s-a înecat în piscina unei pensiuni

Un copil de 3 ani, lăsat nesupravegheat pentru scurt timp, a murit, luni, după ce a căzut într-o piscină, în Tulcea. Copilul era în vacanţă cu părinţii. Echipajele de salvare venite la fața locului nu au reușit să îl salveze. Copilul şi părinții săi erau cazați la o pensiune din Dunavățu.

Un copil de 3 ani a murit după ce s-a înecat în piscina unei pensiuni

Citește și: Accident de muncă în Argeș. A căzut din nacelă, de la trei metri înălțime

În sprijinul echipajelor de urgență din zonă a fost trimis un elicopter SMURD din Constanța, care a adus medici specializați. Cu toate eforturile lor, micuțul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar decesul a fost confirmat la locul incidentului. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Cazul a fost preluat de polițiștii din Tulcea care vor încerca să stabilească cum s-a întâmplat tragedia cu exactitate și cine se face vinovat.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Tov’ Ion Mînzînă uită că a ajuns unde se află prin ,,mânjeală” politică și acum are tupeul să acuze pe alții că nu-l lasă să-și facă el mendrele cum vrea? Nesimțirea direct proporțională cu gabaritul său.Vrea să cumpere primarii din teritoriu pentru voturi? Se și vede la Bruxelles.PSD cel mai corupt partid.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...