Web Analytics

Un consilier local de la Boțești cu pensie de 10.000 de lei cere decontarea transportului pentru care plătește 8 lei. Ce spune primarul Gheorghe Stancu

de | 4.07.2018 07:17 | Actualitate

dan hutanTrei consilieri locali din comuna Boțești i-au cerut primarului să le deconteze deplasarea dintr-un sat în altul, pentru şedinţă.

Întâlnirea are loc doar o dată pe lună, iar pentru asta scot din buzunar în jur de opt lei. Primarul Gheorghe Stancu spune că legea e interpretată greşit şi, oricum, nu are aceşti bani.
Moșteni-Greci, satul în care locuiesc cei trei consilieri se află la 3 kilometri distanţă de Primărie. Aşa că unul dintre ei a făcut, în numele tuturor, o solicitare prin care cere decontarea transportului. Ar fi vorba, spune primarul, de circa opt lei pe lună, pe care i-a cerut din 2016 până acum.
„Să le plătim transportul! De unde, unde? Din aceeaşi localitate, în aceeaşi localitate. Cică e o bază legală şi eu, neavând jurist în primărie, nu pot să mă exprim eu. La 720 lei pe care îi ia lunar să-i mai dau şi transportul. Un consilier local, Dan Huțan (n.red.-foto) e numele său, cu 100 de milioane pensie vrea opt lei! Nu e normal. Am cerut un punct de vedere de la Prefectura Argeș și nici acum nu am primit răspuns. Eu merg cu mașina de luni de zile pe banii mei și nu am cerut o dată decontarea transportului”, ne-a declarat primarul Gheorghe Stancu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii