Web Analytics

Un consilier local cere prezența poliției în autobuze. „Oamenilor le e frică”

de | 12.12.2019 21:25 | Actualitate

„Cred că se pot găsi doi lucrători de la Poliția Locală care, în perioada sărbătorilor, să circule pe mijloacele de transport în comun. Opinia publică ne sare în cap pe bună dreptate. Ne atacă în autobuze (hoții, n. red.)”, a declarat Dănuț Dinu.
„Susțin și sunt de acord, dar în afara de Poliția Locală, mai vedeți pe cineva? La un moment dat, s-au făcut niște solicitări și către jandarmerie ca să țină lucrurile sub control, pentru că și în autobuze sunt evenimente nedorite, oamenii sunt agresați și nimeni nu le sare în ajutor”, a adăugat primarul Cornel Ionică.
„Nu mai sar în ajutor pentru că oamenilor le e frică”, a completat Dănuț Dinu.
Reamintim că o tentativă de furt a avut loc săptămâna aceasta, într-un autobuz Publitrans din Pitești. Victima, o jandarmeriță, a reușit să o imobilizeze pe una dintre cele trei hoațe, o tânără de etnie romă. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru tentativă de furt calificat, loviri şi alte violenţe. Potrivit polițiștilor, femeile au fost sancționate, două dintre acestea au primit amendă în valoare de 1000 de lei, iar cea de-a treia în valoare de 500 de lei.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Corect, este necesar !