Web Analytics
scris marți, 27.12.2022

Un bebeluș s-a născut în acceași zi cu mama și tata. Șansa a fost de 1 la 133.000

Ziua de 18 decembrie a devenit una specială pentru o tânără familie din Statele Unite. Cei doi soți, născuți în acestă zi, au adus pe lume un copil, tot pe data de 18. Probabilitatea ca un astfel de eveniment să aibă loc, pe cale naturală, era una la peste 130.000. 

Un bebeluș s-a născut în acceași zi cu mama și tata. Șansa a fost de 1 la 133.000

Fetița lor, Lennon Scott, s-a născut pe 18 decembrie 2022, la ora 12.30 dimineața.

Citește și: Hotelul de gheaţă din Munţii Făgăraş a primit primii vizitatori din acest sezon

Șansele ca această familie de trei persoane să aibă aceeași zi de naștere sunt de una la 133.000. Cassidy a născut la Spitalul pentru femei și copii din Huntsville, Alabama, care a împărtășit emoția lor la aflarea veștii. Într-o postare pe Facebook, alături de o fotografie a noii familii, spitalul a spus „Felicitări lui Cassidy și Dylan Scott, care tocmai au primit primul lor copil născut pe lume!

„Este un moment emoționant pentru orice familie, dar este deosebit de special pentru această familie, deoarece toți au aceeași zi de naștere. Duminică, 18 decembrie, o șansă care este una la 133.000 a avut loc când s-a născut fiica lor Lennon. Ea a rezistat până la ora 12:30, la timp pentru sărbătoare. Vă rugăm să vă alăturați nouă pentru a ura acestei dulci familii o zi de naștere foarte fericită!”

Șansa de a întâlni pe cineva născut în aceeași zi cu tine este de una la 365, a explicat Tumulesh Solanky, președintele departamentului de matematică de la Universitatea din New Orleans. El a explicat pentru CBS că șansa ca două persoane să se nască în aceeași zi și să aibă un copil de ziua lor de naștere este de aproximativ 1/365 ori 1/365.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *