Web Analytics
scris vineri, 24.05.2024

Un bărbat și-a înjunghiat șoția și copiii. Micuții, de 3 și 7 ani, sunt în stare gravă

Un bărbat în vârstă de 35 de ani și-a înjunghiat mai întâi soția și copiii în locuința lor, apoi s-a baricadat în casă: femeia nu este în pericol de moarte, dar copiii, în vârstă de trei și șapte ani, sunt în stare gravă.

Un bărbat și-a înjunghiat șoția și copiii. Micuții, de 3 și 7 ani, sunt în stare gravă

S-a întâmplat  în Sicilia. Daniel Alba, un mecanic în vârstă de 35 de ani, și-a atacat cu un cuțit soția și copiii de trei și șapte ani, Sarah și Cristian, ambii spitalizați în stare gravă, apoi s-a baricadat în casă după ce i-a lăsat să iasă din locuință, refuzând să plece până câteva ore mai târziu. Tragedia a avut loc într-un apartament de pe Via Puccini din Cianciana, un oraș din interiorul provinciei Agrigento.

Citește și: Un milionar celebru, din România, a ajuns la sapă de lemn după ce a intrat în faliment

Unul dintre copii, un băiat în vârstă de șapte ani, lovit de mai multe lovituri de cuțit în abdomen și piept, a fost transportat în stare gravă cu elicopterul la spitalul de copii din Palermo și a fost supus unei intervenții chirurgicale. Soția atacatorului, Anetha, de origine poloneză, a fost spitalizată și a fost operată: nu ar fi în pericol de moarte și se află la spitalul San Giovanni di Dio. Cealaltă fiică a fost luată ostatică. Un lucrător al serviciilor de urgență a fost cel care l-a convins să o predea pe fetiță. Bărbatul, de profesie mecanic, dar șomer, avusese în trecut probleme de dependență de droguri.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită