Web Analytics
scris luni, 08.04.2024

Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, a dat foc la casă şi apoi a fost găsit mort

Un bărbat din Moşniţa Veche, județul Timiș, și-a înjunghiat soția și a dat foc la casă, fiind ulterior găsit mort de autorități.

Un bărbat şi-a înjunghiat soţia, a dat foc la casă şi apoi a fost găsit mort

Inițial, s-a crezut că agresorul a fugit, însă ulterior poliția a anunțat că a fost găsit cadavrul bărbatului, carbonizat, într-o anexă a gospodăriei.

Citește și Banii Mioveniului – îngropaţi de grandomania primarului Georgescu în proiecte suspectate de corupţie în Măgdăceşti, Republica Moldova

Vecinii au alertat autoritățile după ce femeia înjunghiată a cerut ajutor.

„Soțul tăiat-o la gât. Noi, când am ieșit afară cu soțul meu, am auzit larma, gălăgia. Numai ce ajunsesem din oraș. Când am ajuns, (femeia) era tăiată la gât, la poartă la mine. A intrat la mine, a stat acolo cât am sunat la salvare. Cred că a trecut mai bine de jumătate de oră (până a venit ambulanța). A stat fata acolo, tăiată la gât”, a povestit o vecină, intervievată de Antena 3 CNN.

„În urmă cu câteva momente a fost făcut anunțul faptului că agresorul a fost găsit.

Din nefericire, cadavrul acestuia este carbonizat în anexa pe care a incendiat-o la scurtă vreme după ce și-a înjunghiat soția. Pompierii au reușit să localizeze incendiul, iar acum încearcă să recupereze cadavrul carbonizat, potrivit Antena3. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *