Web Analytics
scris duminică, 09.06.2024

Un bărbat de 45 de ani a murit în timp ce se îndrepta spre secţia de votare

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a murit, duminică, în timp ce se îndrepta spre secţia de votare. Incidentul s-a produs în judeţul Vâlcea, iar primele date arată că alegătorul era cunoscut cu afecţiuni cardiace. În urma evenimentului procesul electoral nu a fost afectat, transmit autorităţile.

Un bărbat de 45 de ani a murit în timp ce se îndrepta spre secţia de votare

Citește și: Copil de 8 ani, căzut din telescaun în stațiunea Straja. Era însoțit tot de un minor

Evenimentul s-a produs duminică, în apropierea unei secţii de votare din localitatea Alunu, judeţul Vâlcea.  

„Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilind că este vorba de un bărbat de 45 de ani, din localitatea Alunu, cunoscut cu afecţiuni cardiace, care intenţiona să voteze şi a acuzat o stare de rău în proximitatea secţiei de votare. Un echipaj medical s-a deplasat la faţa locului pentru acordarea primului ajutor, constatând decesul bărbatului”; informează, Poliţia judeţeană Vâlcea.

În urma decesului bărbatului, procesul electoral nu a fost suspendat. Trupul neînsufleţit va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea pentru realizarea necropsiei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...