Web Analytics
scris sâmbătă, 04.02.2023

Un băiat de 14 ani a murit după ce un copac a căzut peste maşina în care se afla

Un adolescent de 14 ani a murit după ce un copac a căzut peste maşina în care se afla alături de părinții săi. Incidentul s-a petrecut la intrarea în municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, în timp ce mașina se afla în mers. Părinţii adolescentului au suferit un atac de panică, fiind transportați la spital. Băiatul a suferit răni grave și a murit la spital  după mai puţin de două ore de la producerea accidentului.

Un băiat de 14 ani a murit după ce un copac a căzut peste maşina în care se afla

Citește și: Şefii Direcţiei Silvice Argeş au luat prime de aproape 10.000 euro fiecare

”În această după-amiază, la ora 16.20, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi despre faptul că în zona Minda un copac a căzut peste un autoturism. Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că în timp ce un bărbat de 43 de ani conducea un autoturism, pe DJ 582, din direcţia Cuptoare către Reşiţa, peste autoturismul condus de acesta a căzut un copac. În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a unui minor de 14 ani, care a fost transportat de urgenţă la spital”, a transmis sâmbătă după-amiază IPJ Caraş-Severin.

Citește și: Luptător MMA, reținut de polițiști fiind bănuit că a tâlhărit o farmacistă

Copacul s-a prăbușit din cauza vântului extrem de puternic, dar și a zăpezii abundente. De altfel, vestul țării este afectat de viscol și ninsoare abundentă, în cursul zilei de sâmbătă, pompierii fiind chemați la multe intervenții în județele Caraș-Severin și Timiș, unde zeci de copaci au fost doborâți de viscol și zăpada care cade fără încetare.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *