Web Analytics
scris vineri, 23.12.2022

Un autocar plin cu turiști greci a fost strivit de limitatorul de înălțime

Accident deosebit de grav în această după-amiază, la intrarea în Pasajul Unirii, din Capitală. Un autocar cu 47 pasageri greci, în mare parte adolescenți, a fost strivit după ce limitatorul de înălțime de la intrarea în pasaj s-a prăbușit.

Un autocar plin cu turiști greci a fost strivit de limitatorul de înălțime

Citește și: Închisoare cu executare pentru o femeie care se credea Fecioara Maria

Plafonul autocarului a fost rupt, mai multe persoane rămânând încarcerate. Ulterior, una dintre ele a decedat, iar o alta se află în comă. Alte 21 de persoane sunt rănite. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Șoferul și cei 47 pasageri, toți de cetățenie greacă, tocmai ce ajunseseră în București și se îndreptau spre hotelul unde aveau camerele rezervate.

Citește și: Exclusiv. Rechizitoriul poliţiştilor de la Rutieră care l-au lăsat să scape pe şoferul şefului IPJ Argeş

„Alături de echipajele SMURD au intervenit 10 echipaje ale Serviciului de Ambulanță București Ilfov, care au acordat asistență medicală de urgență și au transportat victimele la spitale de urgență din Capitală: Floreasca, Universitar, “Bagdasar Arseni”, Sfântul Ioan și Militar. S-au înregistrat 21 de răniți, unul este în stare gravă și un deces.” se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătății.

Foto: G4media.ro

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită